L’Associació

Qui som?

 

QUI SOM

 

L’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà és el lloc de trobada per qui vulgui millorar Bufalà. En aquest espai ens reunim veïns i veïnes per buscar solucions als problemes que tenim com a veïns del barri. Som una entitat sense ànim de lucre formada per voluntaris.

Tot i ser persones compromeses, no som polítics. Som voluntaris. Som el veí simpàtic que et trobes a l’escala per saludar i, fins i tot, també aquell veí del que fuges per no trobar-te’l a l’ascensor. Som tots aquests perquè som diversos, de diferents ideologies i maneres de fer. És per això, que respectem la pluralitat ideològica de cadascun de nosaltres ja que som conscients que dins del barri, allò que cal és sumar per fer pinya. Només fent pinya, el barri i la seva gent en sortirem beneficiats.

La nostra prioritat és Bufalà, millorar el barri mirant de solucionar els problemes que existeixen a nivell urbanístic i social. Però d’aquesta prioritat també se’n destaca la vessant cultural, educativa, lúdica i participativa. Conèixer-nos entre nosaltres és el primer pas per poder discutir, valorar, reivindicar i treballar pel nostre barri. 

L’Associació de Veïns rebutgem qualsevol actitud o acció que vulneri els drets recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans.

Què fem? 

 

Sin título

 

La nostra base és defensar els interessos generals del barri i dels seus veïns i veïnes. Un dels nostres pilars d’aquesta base és promoure el dret de participació en tots els assumptes que ens afecten com a veïns.

Volem donar veu a totes les persones que vulguin adreçar-se a l’Associació per fer-nos conèixer queixes i demandes des dels seu propi carrer del barri. Ara bé, considerem que aquesta tasca és recíproca. No som en absolut cap Atenció al Client, que recull demandes per ser solucionades. Som un mitjà de reunió, reflexió i reivindicació que acull i anima els veïns a participar i col·laborar entre ells per solucionar problemes propis específics i problemes generals del barri. Ens reunim mitjançant comissions de veïns afectats per problemes concrets, vocalies i reunions de Junta. 

També, desenvolupem i dinamitzem projectes i activitats de diferents àmbits: serveis a les persones, cultura, urbanisme, mobilitat i medi ambient, defensa dels animals, acció social, comunicació, activitats lúdiques, acció juvenil, etc.

Sin título

Què pots fer tu?

 

screen-shot-2012-07-15-at-13-13-11

 

 

Implicar-te…

En algun dels nostres projectes. Tu decideixes l’àmbit i la disponibilitat que vols dedicar-hi. 

No tinc temps, és el que deus estar pensant ara mateix. I és cert: la majoria de persones que participem a l’AVV no tenim temps. Tots treballem, tenim famílies, mascotes i algunes de nosaltres també participem d’altres projectes. I, evidentment, volem relaxar-nos i tenir vida social.

El temps de dedicació l’esculls tu, des d’un minut fins a l’infinit. En l’era d’internet i en la petita distància del barri, el temps no pesa tant. Anima’t i busca allò que la teva disponibilitat et permeti fer. 

Participar…

En alguna de les activitats que oferim: informàtica, ioga, fotografia, teatre, gimnàstica, pilates, reforç escolar, català…

En alguna de les comissions de treball i reivindicació. O si creus que hi ha cap problema important per tractar, crea’n una de nova.

Contribuir…

Amb la teva quota que permet finançar els projectes i activitats que desenvolupem. Podràs participar en totes les activitats que oferim i donar veu i vot a les assemblees. 

La quota actual de soci són 8€ euros l’any. Aquí trobaràs més informació i la butlleta per fer-te soci.