Convocatòria Jornada PDC Bufalà i Montigalà

Benvolguts i Benvolgudes:

cartellpdc

Des del grup motor del PDC (Pla de desenvolupament comunitari) Bufalà i Montigalà valorem que és molt important fer una trobada conjunta de tots els agents socials del territori (entitats, veïnat, personal tècnic…) per mostrar el treball que hem realitzat durant aquest any. Hem elaborat una aproximació diagnòstica i un pla d’actuació comunitària i ho volem compartir amb vosaltres amb l’objectiu de millorar els nostres barris, especialment la qualitat de vida de les persones que hi vivim; cadascú fent aportacions des del seu àmbit.

Per aquest motiu, us convoquem al plenari/jornada del PDC que tindrà lloc:

Dissabte 30 d’abril de 2016

De 10 a 14 h

A l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà, a la Plaça Maria Aurèlia Capmany núm. 6-9.

octavetapdc

En aquest plenari/jornada el grup motor del PDC volem donar a conèixer el treball fet i impulsar la creació de dues comissions de treball per valorar i acordar cap a on hem de seguir caminant.

Som en una època de pocs recursos econòmics, però al territori hi ha molts recursos humans (entitats, serveis i veïnat), així com molts projectes i activitats que s’estan realitzant i que sovint desconeixem.

Valorar, ser part activa i ser partícip del que pot ser més necessari fer en aquests moments als barris de Bufalà i Montigalà per optimitzar els recursos existents,  pensem que esdevé ara mateix imprescindible.

Per fer-ho, és indispensable la vostra participació, conèixer la vostra opinió, debatre-la plegats i configurar les comissions de treball a partir d’ara, i és per això que fem aquesta convocatòria.

Ens agradaria que féssiu extensiva aquesta informació a tots els membres de les vostres entitats, així com a persones del barri que creieu poden estar interessades a venir, tant si tenen algun tipus de relació amb el PDC com si encara no la tenen.

octavetapdc2

Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte mitjançant aquest mateix correu: merce.delgado@imspbdn.cat

Si podeu confirmar la vostra assistència, a efecte de poder preparar l’espai, ho agrairíem.  

Moltes gràcies,

Grup Motor del PDC Bufalà i Montigalà

(AMPA EMB Virolet, AMPA Planas i Casals, AMPA Pompeu Fabra, AMPA Isaac Albèniz, Associació de veïns i veïnes de Bufalà, Serveis Socials 3, Servei Salut Ajuntament, Ambulatori Bufalà – Canyet, Residència – Llar Parc Serentill, Parròquia Bufalà i veïnat)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.