El FEM Bufalà continua

cartellpontfem

EL FEM BUFALÀ CONTINUA AMB UNA ASSEMBLEA OBERTA EL 19 DE JUNY A LES 19H AL LOCAL DE L’AVV.

Els darrers mesos de març i abril van tenir lloc al barri de Bufalà les tres jornades participatives del procés participatiu anomenat Fem Bufalà. La primera jornada va ser una ruta pel barri amb l’objectiu d’identificar els problemes i necessitats d’aquest. Un número aproximat de deu punts, els quals corresponien a deu llocs, van ser identificats per ser tractats en la següent jornada. La segona jornada, doncs, va tenir l’objectiu de desgranar els deu punts per tractar-los de manera específica, amb l’èmfasi en les necessitats que s’havien identificat prèviament per a arribar a possibles solucions. Aquestes dues jornades tenien l’objectiu principal de fer que el veïnat participés de manera activa en identificar problemes al barri i trobar-ne solucions o alternatives. La tercera jornada va servir per traslladar a les forces polítiques les conclusions de les jornades anteriors perquè les tinguessin presents.

Ara, abans que acabi el juny, el Fem Bufalà torna per dir que no ens hem oblidat de les jornades; que continuem. Emplacem i convoquem tot el veïnat i entitats de Bufalà a una propera trobada, divendres 19 de juny a les set de la tarda al local de l’AVV, per continuar el procés participatiu i per fer-lo avançar cap a propostes reals d’actuació.

La trobada de divendres serà una assemblea general oberta a tot el veïnat, socis i no socis, i a totes les entitats del barri. El punt de partida seran els deu aspectes consensuats en les tres jornades participatives anteriors: l’arranjament urgent del Passatge Vinyes, així com d’altres carrers com Tànger i Migjorn, l’adequació i transformació de la masia de Ca l’Andal en un espai de serveis pel barri, con un Centre Cívic; l’eliminació de les barreres arquitectòniques entre barris, com la C-31; la necessitat d’una biblioteca pública amb la proposta de situar-la a la zona del Parc Serentill, amb la consegüent dignificació de la zona dels instituts; la necessitat de dotar d’un Pla Especial o de barri als pisos del Bruc; la transformació de l’ús dels solars i espais buits del barri; la reurbanització i manteniment del parcs Torrents i Lladó i Can Barriga; la creació d’un parc urbà metropolità entre els barris de Bufalà i Montigalà; i l’arribada del metro de la Línia L1 del Fondo fins a Bufalà, com està previst en el Pla Director de la Generalitat (2014-2018). A partir d’aquests punts es parlarà de propostes d’acció de cara als propers mesos, de com planificar-les, calendaritzar-les i organitzar grups de treball per dur-les a terme.

Us convidem a tots i totes a venir a l’assemblea per participar, com en les jornades anteriors, activament en el projecte. Serà un projecte de llarg recorregut i amb objectius a llarg termini que només té sentit i arribarà als objectius establerts amb tot el veïnat i entitats.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.