Artesania a Bufalà per festes

El passat diumenge 13 de desembre es va omplir la Plaça Antònia Boada d’artesania. Per segon cop al barri, es va convidar al veïnat que es dedica a fer manualitats a casa a participar a la Fira d’artesania de Nadal.

[clear]

 

Durant el matí el sol va acompanyar tota la gent que passejava per la plaça i aprofitava per fer algunes compres per Nadal. D’altres van col·laborar amb l’activitat esportiva que, gràcies a la col·laboració del gimnàs 7 de Fitness, es va dur a terme per a la Marató de TV3. En aquesta activitat, els participants aportaven 1 € que va anar íntegrament destinat a la Marató, la qual enguany tenia el lema «Obesitat i diabeties». Els nens i nenes i adults van tenir l’oportunitat de provar les «Kangoo Jumps», unes botes que reboten. Durant una hora i mitja, van gaudir molt de l’activitat que va oferir la Vicky, la directora del gimnàs. Es van recaptar 40 € i el mateix dilluns ja vàrem fer l’ingrés al compte corresponent.

[clear]

[clear]

L’AVV de Bufalà va oferir a tots els visitants de la fira, un got de llet amb xocolata i melindros, cortesia de Àrea de Guissona i Sorli Discount. Diumenge, també, va poder veure’s el primer Tió de Bufalà. Durant tot el dia va haver a l’escenari de la plaça un tió que va ser construït per un veí del barri, en Juan. No va haver-hi cap nen ni nena que no es vulgués fer cap foto amb ell.

[clear]

Podeu veure totes les imatges de la Fira d’Artesania, fetes pels Isofocos, a la secció d’imatges del nostre web.

[clear]

12360363_724542574311952_4072725495942907448_nDemà divendres 18 de desembre les festes continuaràn amb un conta contes que ens explicarà la Mª Creu de la Biblioteca Can Casacuberta: «El Caganer». Apropeu-vos al local de l’AVV a les 18:30h i també podreu fer-vos fotos amb el «photocall» reivindicatiu de la biblioteca que estem demanant al barri.

Més tard, a les 20h a la Parròquia Sant Francesc d’Assís, s’oferirà un concert de Nadal solidari. Es recaptaran aliments per Càritas de Bufalà. Us demanem que, si pot ser, preferiblement siguin aliments infantils.

I dissabte 19 a les 18h al mateix local de l’AVV, projectarem una pel·lícula infantil de Nadal «Arthur Christmas» (Operación regalo).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.