Qui som?

L’Associació Veïnal de Bufalà és una organització sense ànim de lucre, constituïda per veïns i veïnes, interessats en buscar solucions als problemes col·lectius. Els objectius principals de l’Associació són les següents:
  • Promoure la participació dels veïns i veïnes, per treballar conjuntament en la defensa i promoció dels interessos dels veïns que de caràcter general siguin comuns a tot el veïnat.
  • Potenciar el treball en xarxa per tal de cohesionar el barri. Organitzant, impulsant o recolzant activitats amb altres entitats del barri, fomentant el civisme, la convivència, la cultura, l’educació, el comerç de proximitat …
  • Fomentar, donar suport i gestionar si cal, les iniciatives que es considerin d’interès per a la millora i el desenvolupament de la comunitat ciutadana, en àmbits com la inclusió social, el voluntariat, la cultura, l’esport, la immigració …
  • Qualsevol altre finalitat lícita que l’Assemblea General acordi.
  • Defensar els interessos col·lectius i/o particulars i fomentar les relacions veïnals

L’Associació de Veïns rebutgem qualsevol actitud o acció que vulneri els drets recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans.

¿Per a què serveix l'associació de veïns?

A aquesta pregunta podem respondre:

Per reivindicar millores de barri, de la ciutat, per defensar els teus drets, la teva qualitat de vida, la de la teva família! i que ho fem un grup de persones conscienciades, amb inquietuds, solidàries, que dediquem el nostre temps, treballant voluntàriament, amb il·lusió, esforç i de manera altruista.

Les reivindicacions i les activitats que dinamitzem, contribueixen a crear identitat de barri, perquè els veïns estiguem cada dia més orgullosos de viure-hi, que els nostres fills vulguin seguir vivint al barri, i de moltes més coses que contribueixen a una millor convivència… , tot això, des de l’Associació de veïns i en col·laboració amb altres entitats del barri ho fem possible.

Les Associacions de Veïns, som, molt necessàries i imprescindibles per al desenvolupament de la democràcia, per fomentar el teixit social, per transformar els nostres barris, les nostres ciutats. Els veïns i la associacions, hem de ser els veritables actors i protagonistes de les millores de les nostres ciutats, els veïns no hem ni podem deixar que els poders públics, els polítics, siguin els que només prenguin les decisions. La participació Ciutadana és un dret i una obligació, com més gran sigui la participació dels veïns en els assumptes públics, millor defensarem els nostres drets i més avançarem en la millora i transformació dels nostres barri.  I per tot això necessitem que tu estiguis amb nosaltres, que hi col·laboris, que hi prenguis part i entre tots ho aconseguirem.

Què pots fer tu?

Implicar-te…

En algun dels nostres projectes. Tu decideixes l’àmbit i la disponibilitat que vols dedicar-hi. 

No tinc temps, és el que deus estar pensant ara mateix. I és cert: la majoria de persones que participem a l’AVV no tenim temps. Tots treballem, tenim famílies, mascotes i algunes de nosaltres també participem d’altres projectes. I, evidentment, volem relaxar-nos i tenir vida social.

El temps de dedicació l’esculls tu, des d’un minut fins a l’infinit. En l’era d’internet i en la petita distància del barri, el temps no pesa tant. Anima’t i busca allò que la teva disponibilitat et permeti fer. 

Participar…

En alguna de les activitats que oferim: informàtica, ioga, fotografia, teatre, gimnàstica, pilates, reforç escolar, català…

En alguna de les grups de traball de treball i reivindicació. O si creus que hi ha cap problema important per tractar, crea’n una de nova.

Contribuir…

Amb la teva quota que permet finançar els projectes i activitats que desenvolupem. Podràs participar en totes les activitats que oferim i donar veu i vot a les assemblees. 

La quota actual de soci són 12€ euros l’any. Aquí trobaràs més informació i la butlleta per fer-te soci.