• Per poder donar resposta als problemes del barri ens cal ser una entitat forta, és per això que la teva aportació és tant important.
 • La nostra entitat està formada per persones com tu, unes només aporten la quota anual i d’altres hi dediquen part del seu temps lliure en la defensa del barri. De la manera que sigui, quan més siguem més força tindrem.
 • Pagant la quota anual, podràs beneficiar-te de les activitats setmanals proposades al nostre local, sempre que hi hagi plaça lliure.
 • Ser soci/a de la nostra entitat no comporta cap avantatge material: no som una empresa de serveis. Les quotes de socis són bàsiques per a garantir la nostra independència i les despeses de manteniment del local.
 • L’única condició per a ser soci és que t’estimis el barri.
 • El millor benefici que tindràs és la satisfacció de contribuir a fer-lo més habitable.

Per què he de fer-me soci? 

muntatge cartell mans

Perquè amb la teva quota anual de 15€ podràs participar a les activitats de l’AVV i tenir dret de vot a les assemblees ordinàries i extraordinàries que es convoquin durant l’any.

A més, ajudaràs a posar un granet de sorra econòmic als projectes que fem. Els diners no ho són tot i necessitem gent activa, o que vulgui activar-se, que s’estimi el barri i vulgui millorar-lo.

Pots involucrar-t’hi en persona fent de voluntariat, en el temps que tu escullis dedicar-hi, als projectes que tenim en marxa: projectes veïnals, com el FEM Bufalà i projectes culturals i artístics, com el projecte de la biblioteca o el grup d’artistes; o col·laborar en les festes o la revista. També, si vols començar cap projecte per al barri, vine i organitzem-ho plegats!  

El número de socis permet a tota l’Associació de Veïns, i tothom que hi forma part, fer força per dur a terme les reivindicacions veïnals que s’hi produeixen. Com més serem, més pinya farem! 

 Vine i participa!

 

BUTLLETA PER FER-TE SOCI !

  El seu nom (requerit)

  El seu correu (requerit)

  Per (requerit):

  Assumpte

  El seu missatge