Cada any per Nadal, oferim un programa d’activitats familiars.
Enguany, degut a la pandèmia, no serà possible fer un programa de Nadal com estem acostumats. De totes maneres, estem treballant en un programa alternatiu i adaptant-nos a la situació.
Aquest any, la tradicional cantada de nadales que fem a la residència Parc Serentill  es farà, però no presencial. Estem preparant un vídeo que els hi farem arribar perquè el puguin gaudir durant tota una tarda.
La fira d’artesania que omple la Plaça Boada de veïns i veïnes que volen fer les primeres compres de Nadal, la farem en disseny virtual, per tal que pugueu gaudir-la, tafanejar i fer compres artesanals.  Hem de deixar de fer compres compulsives per internet a ves a saber on i comprar al comerç de proximitat i artesanal.
El taller de fanalets, que és una de les estrelles del Nadal, enguany us enviarem l’enllaç amb el vídeo tutorial de la proposta de fanalets que fem des de l’Associació de veïns.  No hi haurà cavalcada però us convidem a fer-lo i treure el cap per la finestra o balcó i encendre’l durant una estona la nit de reis.
També hi haurà una proposta de tallers de manualitats en vídeo tutorial per fer-los amb materials que tots tenim a casa.
Us convidem a participar a les diferents propostes del programa i si voleu, compartiu amb nosaltres les vostres creacions.
Ets que fem des de l’Associació de veïns.  No hi haurà cavalcada però us convidem a fer-lo i treure el cap per la finestra o balcó i encendre’l durant una estona la nit de reis.
També hi haurà una proposta de tallers de manualitats en video tutorial per fer-los amb materials que tots tenim a casa.
Us convidem a participar a les diferents propostes del programa i si voleu compartiu amb nosaltres les vostres creacions.