Nadal 2015 a Bufalà, vine a celebrar-lo!

L’AVV de Bufalà torna a organitzar activitats per Nadal i festes per segon any consecutiu. Els protagonistes seran els infants i les famílies, on aniran destinades la majoria d’activitats del programa de festes.

Hi haurà fira d’artesania, activitats solidàries, concert, nadales, conta contes, pel·lícula, manualitats i fanalets de reis!

T’ho perdràs?

[clear]

 

Diumenge  13/12/2015

FIRA D’ARTESANIA 

Lloc:  Plaça Antònia Boada

Hora:  10 a 18h

[clear]

Durant tot el diumenge la Plaça Antònia Boada s’omplirà d’artesans del barri.  No deixeu de visitar-la i aprofitar per fer regals de Nadal!


cartell maratóPer primer cop l’Associació de Veïns participarà a la Marató de TV3.  Només per 1€, que anirà totalment destinat a la Marató de TV3 «Diabetis i obesitat», podràs participar de les activitats que oferirà el gimnàs 7 de Fitness de 12 a 13.30h. Seran activitats per als adults i per a nens/es amb les divertides botes «Kangoo Jumps«.
Els nens i nenes faran «Kangoo discovery», jocs, i els adults faran «Kangoo power», aeròbic. Porteu mitjons llargs per fer les activitats!

Per part de l’Associació de Veïns oferirem a les famílies un got de llet amb melindros, gràcies a la donació d’aquests productes per part de Sorli Discount  i  Àrea de Guissona.

[clear]

Dijous  18/12/2015

Conta contes infantil de Nadal + photocall

Lloc:   Associació de Veïns de Bufalà

Hora:  18:30h

Conte:  «El tronc de Nadal»

Activitat gratuïta

 

Un altre cop ens visitarà la Mª Creu, la conta contes de la Biblioteca Can Casacuberta.  I ens tornarà a explicar un conte infantil de Nadal.  Per a nens de 3 a 6 anys aprox. També hi haurà un Photocall al local de l’Associació amb el qual aprofitarem per reivindicar la biblioteca que necessitem al barri. No hi podeu faltar!!!

[clear]

Dijous 18/12/2015

Concert Solidari de Nadal 

Lloc:  Parròquia Sant Francesc d’Assís

Hora:  20h

La entrada és lliure però us agrairíem que portéssiu aliments infantils per Càritas de Bufalà. Hi participen les corals Cor Tradicional i Capella de Música de l’Orfeó Badaloní, i el Cor Juvenil de l’institut Badalona VII.

[clear]

Dissabte  19/12/2015

Projecció pel·lícula infantil de Nadal

Arthur Christmas (Operación regalo)

Lloc:  Associació de Veïns de Bufalà

Hora:  18h

arthur-christmas-operacic3b3n-regalo-juegos

Vine a divertir-te i viure aventures amb aquesta pel·lícula nadalenca!

[clear]

Dimarts  22/12/2015

Taller de manualitat infantil

Lloc:  Associació de veïns de Bufalà

Hora: 17:30h

Activitat gratuïta.

Per a nens fins a 6 anys aprox.

Les mares del projecte «Petits Gegants» organitzen aquest taller obert als petits del barri. Han de venir acompanyats d’un adult perquè els ajudin en allò que calgui.

[clear]

Dimecres  23/12/2015

Vine a cantar Nadales!!!

Lloc:  Residència Parc Serentill

Hora: 18h

nadales

Els avis de la Residència Parc Serentill ens deleitaran amb un recital de nadales i nosaltres els hi acompanyarem. Ens ho passarem molt bé!!! Cantarem nadales de sempre!

[clear]

Dilluns  04/01/2016  

Taller infantil  de Fanalets de reis

Lloc:  Associació de veïns de Bufalà

Hora:  17:30 h

Activitat gratuïta.

Les mares del projecte «Petits Gegants» organitzen aquest taller obert als petits del barri. Han de venir acompanyats d’un adult perquè els ajudin en allò que calgui. Vindràs a fer el teu fanalet per als Reis d’Orient?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.