Fem barri, fem Bufalà: jornades participatives

cartell jornadesAmb les eleccions municipals a prop i amb perspectiva cap al futur del barri, l’Associació de Veïns de Bufalà ha volgut organitzat unes Jornades Participatives per tal de potenciar el poder de decisió del veïnat i barris badalonins. Ara més que mai, hem de saber què volem i com ho volem fer. Per això, s’han planificat un seguit de reunions i trobades per saber què volen els veïns i veïnes, quines són les necessitats del barri i quines millores són les més prioritàries.

Dimecres 18 de març es farà una anàlisi en profunditat del barri a les 18h. Es durà a terme mitjançant una passejada pel barri.  A les 20h s’arribarà a la part final del trajecte.

El proper dimecres, és a dir dia 25, s’exposaran les reflexions i propostes de l’anàlisi anterior. A més, es dividiran aquelles persones que hi vulguin participar en els següents grups de treball:

A) El primer grup s’encarregarà de l’accessibilitat i la mobilitat. Això comporta el transport públic i totes les connexions amb els altres barris.

B) El segon grup s’especialitzarà en les necessitats urbanístiques com l’OMD, una biblioteca, el Parc Urbà, l’Espai Gossos o Zones de joc.

C)  El tercer grup es dedicarà als espais potencial del barri, com poden ser els horts urbans o els solars buits.

I per últim, dissabte 11 d’abril:

a les 10h es farà una presentació al barri de les propostes finals.

a les 12h es farà un vermut popular 

Per a qualsevol dubte relacionat amb les jornades i/o per confirmar-hi l’assistència, envia un correu a: fembufala@gmail.com Pots confirmar l’assistència, també, adreçant-se a l’AVV els dimarts i els divendres de 18h a 20h.

A més, aquest dissabte 7 de març tindrem una paradeta al C/Independència en el marc “Botigues al carrer“. Vine’ns a veure i demana’ns informació sobre les jornades!

pamflet fem bufalà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.