L’activitat consisteix en realitzar moviments repetitius naturals de les extremitats, del coll i de la cintura, sense resistència, és a dir, sense pes addicional i en la bona direcció per evitar lesions. Tonificant la musculatura i recuperant el moviment perdut. 

El perfil dels assistents és adults de 50 a 70 anys amb malalties cròniques degut a traumatismes i accidents professionals per abusos de postures, sobrepès i exposició repetitiva. 

OBJECTIUS:
– Aconseguir millores en processos inflamatoris per artrosi, artritis i lesions cròniques. Estiraments de tendons i musculatura. Així com millorament de la coordinació i els reflexes de tot el sistema corporal.
– Adquirir bons hàbits posturals.
– Fomentar els hàbits de vida saludable.

  • Responsable de l’activitat: Gaspar
  • Dies: dilluns i dimecres
  • Horari: 10 a 11 h
  •  Perfil dels assistents: Adults. Més de 30 anys amb malalties cròniques degut a traumatismes i accidents professionals per abusos de postures, sobrepès i exposició repetitiva
  •  Activitat gratuïta

L’activitat consisteix en repetir certs moviments de diferents parts del cos com poden ser les extremitats, el coll o la cintura. Tots ells sense oposar resistència, és a dir, sense pes addicional i executant-los de forma correcte per evitar lesions. D’aquesta manera tonifiquem la musculatura i recuperem el moviment perdut.
Objectiu: aconseguir millores en processos inflamatoris per artrosi, artritis i lesions cròniques. Estirament de tendons i musculatura, millorament de coordinació i reflexes de tot el sistema corporal.
*Alguns dilluns de forma altera, surten a caminar per la ciutat i pel camp.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.