La Jugatecambiental arriba al torrent de la Font!

Estem d’enhorabona, el darrer diumenge al matí es va inaugurar la Jugatecambiental al Parc Metropolità del torrent de la Font i el turó de l’Enric.

I malgrat l’amenaça de pluja i que a la ciutat hi havia més propostes, alguns veïns i veïnes de Morera i Bufalà ens hem apropat al torrent de la Font, prop de la bòbila, per a estrenar-la.

 

 

 

S’inicia amb un cicle de tardor i una varietat de propostes per al públic familiar per donar a conèixer el valor mediambiental d’aquest espai. 

La Jugatecambiental del Parc del torrent de la Font i del turó de l’Enric és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Associació de Lleure Gripau Blau i l’Associació Juvenil Demasiats que obrirà tots els diumenges, fins el 25 de novembre, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposen activitats lúdiques no guiades que permetran la interacció familiar. També hi haurà dies en què s’oferiran activitats dirigides de temàtica mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font. Tanmateix, en aquesta línia, hi haurà activitats del programa «Compartim un futur» portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. No caldrà fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se al mòdul de la Jugatecambiental per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.  

 

Així que us animem a participar-hi i gaudir d’aquestes propostes en família. Entre tots aconseguirem que arribin més coses als barris!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.