17è Mercat del trasto a Badalona

Diumenge 14 de desembre es celebrarà la 17a edició del Mercat del Trasto de Badalona.

El Mercat del trasto és una fira d’objectes de segona mà que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre els hàbits de consum i la generació de residus. És per això, que aquest any el  mercat s’emmarca dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus (del  22 al 30 de novembre).

unnamed

El Parc de les Muntanyetes, barri de Puigfred de Badalona, acollirà el 14 de desembre la 17a edició del Mercat del Trasto. Com que es celebrarà en època de Nadal, en aquesta edició es donarà especial protagonisme als objectes de decoració, joguines i altres peces nadalenques. A més, el Mercat del Trasto col·labora amb la campanya «Nadal Solidari- Cap nen sense joguina» que està organitzada per l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona. Per això, tothom que tingui joguines noves i que vulgui donar-les trobarà una parada de Voluntaris Badalona.

La preinscripció per participar-hi es podrà fer en línia a partir d’aquest dilluns 3 de novembre a les 8.30 hores mitjançant aquest lloc web. Les persones que no tinguin mitjans per fer la inscripció en línia ho podran fer presencialment a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, ubicada a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

Per poder donar cabuda a un major nombre de persones, en aquesta ocasió s’ha ampliat l’espai dedicat al mercat i es limitarà el nombre de parades a una única per sol·licitud.  Les entitats podran disposar de fins a tres parades. El Mercat també té una finalitat solidària i de compromís amb la ciutadania i, per això, totes aquelles persones que tinguin una parada hauran d’aportar  com a mínim un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet), que es recollirà el mateix dia del mercat i que anirà destinat al Banc d’Aliments.

Trobareu més informació al web de l’Ajuntament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.