Artesania a Bufalà per festes

El passat diumenge 13 de desembre es va omplir la Plaça Antònia Boada d’artesania. Per segon cop al barri, es va convidar al veïnat que es dedica a fer manualitats a casa a participar a la Fira d’artesania de Nadal.
[clear]

 

Durant el matí el sol va acompanyar tota la gent que passejava per la plaça i aprofitava per fer algunes compres per Nadal. D’altres van col·laborar amb l’activitat esportiva que, gràcies a la col·laboració del gimnàs 7 de Fitness, es va dur a terme per a la Marató de TV3. En aquesta activitat, els participants aportaven 1 € que va anar íntegrament destinat a la Marató, la qual enguany tenia el lema «Obesitat i diabeties». Els nens i nenes i adults van tenir l’oportunitat de provar les «Kangoo Jumps», unes botes que reboten. Durant una hora i mitja, van gaudir molt de l’activitat que va oferir la Vicky, la directora del gimnàs. Es van recaptar 40 € i el mateix dilluns ja vàrem fer l’ingrés al compte corresponent.

[clear] [clear]

L’AVV de Bufalà va oferir a tots els visitants de la fira, un got de llet amb xocolata i melindros, cortesia de Àrea de Guissona i Sorli Discount. Diumenge, també, va poder veure’s el primer Tió de Bufalà. Durant tot el dia va haver a l’escenari de la plaça un tió que va ser construït per un veí del barri, en Juan. No va haver-hi cap nen ni nena que no es vulgués fer cap foto amb ell.

[clear]

Podeu veure totes les imatges de la Fira d’Artesania, fetes pels Isofocos, a la secció d’imatges del nostre web.

[clear]

12360363_724542574311952_4072725495942907448_nDemà divendres 18 de desembre les festes continuaràn amb un conta contes que ens explicarà la Mª Creu de la Biblioteca Can Casacuberta: «El Caganer». Apropeu-vos al local de l’AVV a les 18:30h i també podreu fer-vos fotos amb el «photocall» reivindicatiu de la biblioteca que estem demanant al barri.

Més tard, a les 20h a la Parròquia Sant Francesc d’Assís, s’oferirà un concert de Nadal solidari. Es recaptaran aliments per Càritas de Bufalà. Us demanem que, si pot ser, preferiblement siguin aliments infantils.

I dissabte 19 a les 18h al mateix local de l’AVV, projectarem una pel·lícula infantil de Nadal «Arthur Christmas» (Operación regalo).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.