Avís veïnat, avís socis

Us informem que a partir de demà dia 11 de gener ja podeu passar per secretaria a renovar el carnet o a fer-vos socis d’aquest any. Us mostrem a sota el cartell amb horaris de secretaria. És imprescindible que totes aquelles persones que participeu en alguna activitat tingueu el carnet al dia per poder continuant fent-ho aquest any.
Fer-te soci/a et permet participar a les activitats de l’AVV i tenir dret de vot a les assemblees ordinàries i extraordinàries que es convoquin durant l’any.
A més, ajudaràs a posar un granet de sorra econòmic als projectes que fem. Els diners no ho són tot i necessitem gent activa, o que vulgui activar-se, que s’estimi el barri i vulgui millorar-lo.
Pots involucrar-t’hi en persona fent de voluntariat, en el temps que tu escullis dedicar-hi, als projectes que tenim en marxa: projectes veïnals, com el FEM Bufalà i projectes culturals i artístics, com el projecte de la biblioteca o el grup d’artistes; o col·laborar en les festes o la revista. També, si vols començar cap projecte per al barri, vine i organitzem-ho plegats!  
[clear]

AVIS SOCIS  20162

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.