Bufalà es disfressa de circ

El Carnestoltes organitzat per les AMPA de Bufalà rep una gran afluència de veïns i veïnes.

 

L’Escola Bufalà, Escola Les Ciències i Escola Planas i Casals van ser les organitzadores del Carnestoltes a Bufalà amb la col·laboració de l’AVV de Bufalà i Bufalà Comerç. La celebració es va englobar en tres jornades i la temàtica escollida va ser el circ

Dijous 12 de febrer, Dijous Gras, va tenir lloc el Primer Concurs de Barrets Disfressats al Parc de Can Barriga, el qual premiava el barret més divertit i el barret més elaborat. Hi va haver una gran diversitat de barrets. A més, la trobada tenia un altre objectiu: recuperar la tradició de la truita. Així, el veïnat de Bufalà va reunir-se al parc per berenar truita i participar del concurs de barrets.

 

Dissabte 14 de febrer, es va organitzar una Rua que començava pel Parc de Can Barriga, continuava pels carrers principals del barri i finalitzava a l’Escola Planas i Casals. S’hi podien veure tot tipus de disfresses i, en especial aquelles relacionades amb la temàtica d’enguany, dirigides pel grup de percussió badaloní “Bufons del Toc”. El toc final de la jornada el va marcar l’Escola Planas i Casals, convertida en un circ, on els assistents a la rua van poder-hi trobar malabaristes, el so del grup musical El Flaviol, una exhibició de Twirling Badalona i un autobús escolar americà.

 

 

El Carnestoltes va acomiadar-se del barri el dia diumenge 22 de febrer amb una sortida a la muntanya per enterrar la sardina. El lloc escollit va ser a prop de l’ermita de la Miranda, a prop de Sant Jeroni de la Murtra.

 

Com es pot veure a les fotografies, realitzades pel grup de fotografia de l’AVV de Bufalà “Los Isofocos”, el Carnestoltes va tenir una rebuda positiva per la gran afluència dels veïns i veïnes del barri. Podeu veure més fotografies al nostre espai d’imatges. En les properes setmanes, està previst un passi de fotografies a l’AVV.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.