Bufalà s’engalana d’activitats per festes

Les festes de Bufalà han recollit un ventall ample d’activitats aquest any 2015. El programa organitzat per la Comissió de Festes de Bufalà, composada per l’AVV Bufalà, ABB Bufalà, Bufalà Comerç, MIJAC, la Parròquia Sant Francesc d’Assís i la Residència Parc Serentill, ha constat de cinc jornades repartides entre els dies 24, 28, 29, 30 i 31 de maig.

 

El punt de sortida va ser el diumenge 24 de maig amb una fira d’entitats, ja exposada en anys anteriors, a la Plaça Antònia Boada. La diferència enguany ha estat la fira d’artesania, on el veïnat va poder trobar, mirar i comprar diferents tipus de productes artesans des de polseres, punts de llibre fins a titelles. Les Ampas de les escoles Bufalà, Planas i Casals i l’Escola Bressol Virolet es van encarregar d’engalanar la plaça amb elements decoratius que havien fet. 

Durant el matí, també hi va haver diferents masterclass de ball i bicicleta organitzades pel gimnàs 7 de Fitness. Més tard, els assistents van poder gaudir de la botifarrada preparada per la Vocalia de Dones de l’AVV i col·laboradors del Casal de Gent Gran Antònia Boada.

Dijous 28 de maig, va donar pas a la segona jornada de festes. L’emplaçament va ser el local de l’AVV on la companyia Màgic Empenta va oferir l’espectacle de titelles «Els Músics de Bremen.»  Va ser un èxit de participació, com podeu veure a les imatges.

[hr]

   

La tercera jornada de festes va ser divendres 29. Pel matí, la Residència Parc Serentill va oferir un torneig de dòmino. A la plaça Espanya, hi va haver una xocolatada amb melindros feta, un cop més, per la Vocalia de dones. Les hores que s’hi van estat cuinant-la van donar el seu fruit ja que les dues olles van acabar-se. Mentrestant, els Diables de Badalona van explicar el seu conte l’Espurneta. Un cop acabada la xocolatada, a les vuit del vespre va començar el Correbars per diferents bars del barri i, a les deu de la nit, a la Plaça Antònia Boada,  Mundo Guerrero, DJ  J.O i D.J. Ángel López van oferir la seva música en concert. [hr]


La quarta jornada de festes va ser dissabte dia 30. Hi va tenir lloc una festa infantil al Parc de Can Barriga. Els Micacos van fer un taller de castells i també hi va haver música, jocs i maquillatge per infants. Al vespre, es va celebrar el tradicional concert solidari a la parròquia Sant Francesc d’Assís amb El Club de la Lucha Emocional, María Moreno, Ismael Rosa i el guitarrista Dani Blanco. Els aliments recollits com a entrada per l’espectacle es van destinar al banc d’aliments. [hr]


Les festes de Bufalà van finalitzar diumenge 31. L’ABB de Bufalà va fer torneigs de bàsquet amb cinc categories al seu pavelló. Els més petits jugaven a títol participatiu però també van endur-se un petit premi: sucs i regals. L’equip guanyador dels Sèniors va ser Sarikinstani que s’endugué com a premi quatre vals pel Bar Vicenç. Mentrestant, a la plaça Antònia Boada, els nens i nenes de l’escola Planas i Casals i del gimnàs 7 de Fitness van fer diversos balls moderns. Després, un dinar popular fet de torrades i embotits, que va servir més per berenar ja que el clima no va afavorir-ne l’assistència. El ball per a la gent gran sí va ser un èxit i va allargar-se fins el vespre. Agraïments algrup Fase II per la seva música i animació constants sota el sol abrasador. [hr]

 

Agraïments a tots els col·laboradors i col·laboradores de les festes: Grup de Dones de l’AVV Bufalà, Los Isofocos (grup fotografia AVV Bufalà), 7 de Fitness, Màgic Empenta, Diables de Badalona, Bufalà Comerç, Sorli Discau, Nutrexpa, AMPA Escola Bressol Virolet, AMPA Escola Planas i Casals, AMPA Escola Bufalà, Radio Taxi Catalana, Casal de Gent Gran d’Antònia Boada, Ajuntament de Badalona i Voluntaris de Badalona.

Podeu trobar més imatges a la secció d’imatges d’aquest web.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.