Ca l’Andal inversió municipal a Bufalà a votació

Fa uns mesos, l’Ajuntament de Badalona va encetar un procés participatiu online, Participa i Decidim Badalona, perquè la ciutadania pogués votar els projectes on vulguin que s’inverteixi.

Del 14 de novembre fins al 25 de novembre comença un procés de votacions online, a participa.badalona.cat, on el veïnat podrà votar projectes per al seu districte i la ciutat.

L’Associació de Veïns de Bufalà obre les seves portes -al cartell podreu mirar els horaris- perquè tot el veïnat que no sàpiga com es vota o no disposi de cap ordinador, pugui apropar-s’hi i fer-ho. Si no, és possible fer-ho des de casa. En qualsevol cas, és necessari tenir més de 16 anys, el DNI, el telèfon mòbil i estar empadronat a Badalona.

pam

El tèlefon mòbil és necessari perquè quan es fa el registre per votar és necessari un PIN (o codi). Si no tens mòbil, vine a l’Associació i et diem què has de fer!

img_20161110_180528953

Podràs votar dos blocs: projectes de ciutat i projectes de districte. El districte de Bufalà és el número 3. Us adjuntem al final d’aquesta notícia les imatges amb els projectes que es poden votar, però també apareixen complets al formulari de votació.

3

Destaquem, per la seva importància per a Bufalà i Badalona, el projecte (al bloc de projectes de ciutat) de rehabilitació de la masia de Ca l’Andal per convertir-la en un espai sociocultural (centre cívic, biblioteca…). Bufalà porta 40 anys reclamant un espai d’aquest tipus al barri i tu pots ajudar a que es faci realitat i alhora salvar una masia del segle 15.

pancarta

pancarta2 12 3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.