Capmany amb el veïnat (III)

Arriba un comunicat per part de la Regidoria de Districte sobre les peticions del veïnat enviades a l’empresa adjudicatària.

Continuant amb el relat de les dues reunions que van succeir al local de l’Associació de Veïns i Veïnes per tal de transmetre als tècnics de l’Ajuntament de Badalona les inquietuds del veïnat sobre la plaça Maria Aurèlia Capmany en referència a la seva remodelació (el 15 de febrer i el 3 de març d’aquest any 2016), hem rebut aquest comunicat per part de la Regidoria de Districte explicant el contacte i resposta que han rebut per part de la constructora encarregada de la remodelació de la plaça:

«Benvolguts, benvolgudes

Com heu pogut comprovar, les obres de remodelació de la Plaça Maria Aurèlia Capmany estan aturades.

L’empresa adjudicatària està refent el projecte d’acord amb les demandes dels veïns, que vam vehicular a les dues reunions que vam fer a l’Associació de Veïns amb els tècnics d’Urbanisme i la Regidoria del Districte.

La previsió és que estiguin aturades durant un mes i mig aproximadament. L’empresa té la responsabilitat de cuidar i garantir la seguretat de l’obra durant tot aquest temps.

Us preguem que n’informeu als veïns alhora que us demanem que tingueu una mica de paciència per les molèsties que l’allargament de l’obra us pugui causar.»

 

Així doncs, les obres de la plaça quedaran aturades durant el temps estipulat per tal de poder aplicar al pla original les propostes del veïnat sobre la plaça Maria Aurèlia Capmany.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.