Carta de disculpes de Guanyem Badalona en Comú

L’Associació de Veïns de Bufalà ha rebut aquest matí un correu electrònic de la formació política Guanyem Badalona en Comú adreçant-nos una carta de disculpa arran dels fets que es van esdevenir a inicis de setmana a la xarxa social de Twitter amb el regidor d’Espais Públics Javier López i dos veïns, i el comunicat de disconformitat que vàrem escriure. Creiem que per coherència, hem de fer saber al veïnat de Bufalà el contingut d’aquesta carta. Com ja vàrem comunicar en l’escrit de queixa, la nostra posició cap el govern municipal sempre ha estat de diàleg, com també de crítica i autocrítica quan és necessari. És per això que agraïm aquest gest, així com també agraïm el recolzament del veïnat i altres formacions polítiques que ens han fet arribar les seves paraules. Seguirem treballant amb el govern municipal i la resta de formacions polítiques en allò que impliqui millores al barri de Bufalà i el seu veïnat de manera oberta i dialogant com sempre hem vingut fent des dels darrers anys.

Des del secretariat permanent de Guanyem Badalona en Comú us fem arribar aquesta carta amb les més sinceres disculpes per l’incident que es va produir a twitter entre el nostre regidor i company Javi López i dos membres de l’associació, actius lluitadors pel barri, als que us demanem que feu extensives les disculpes.

Restem a la vostra disposició per tal de trobar-nos per poder solucionar-ho i per seguir col·laborant amb el vostre col·lectiu de manera més directa:

A l’atenció de l’AVV de Bufalà

Benvolguts i benvolgudes,

Guanyem Badalona en Comú us demana que accepteu les més sinceres disculpes per l’incident que va tenir lloc a Twitter entre el regidor i membre de la nostra plataforma Javier López i Antonio C. i Alba A., dues persones vinculades estretament al moviment associatiu en defensa del veïnat de Bufalà. Entenem que el comentari va ser totalment desafortunat i la limitació de les xarxes socials de vegades no ajuda a comunicar tan bé com es voldria allò que es vol expressar.

Des que vam néixer, encara no fa un any, Guanyem Badalona en Comú ha volgut ser una eina de transformació al servei dels moviments socials i la societat civil, treballant­hi conjuntament i de manera cordial per assolir aquest objectiu. Entitats com l’AVV de Bufalà, amb la tasca que fan, són el nostre exemple i la nostra raó de ser, i per això esperem que aquest incident es pugui revertir en positiu i puguem col∙laborar amb el vostre col∙lectiu de manera més directa.

Per això volem també proposar­vos de fer una trobada per expressar­vos personalment les nostres disculpes i abordar el tema plegats. En aquest sentit, ens consta la voluntat també de Javier López de presentar les seves disculpes i explicar­se de manera personal.

Restem a la vostra disposició per concretar la trobada.

Rebeu una cordial salutació.

Pel secretariat permanent de Guanyem Badalona en Comú.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.