Castanyes, carbasses i diversió

Així és com vam viure la tarda de dissabte passat, dia 4 de novembre, a la plaça Maria Aurèlia Capmany.

Un cop més vam poder celebrar la festa de la Castanyada gràcies a la implicació dels comerciants del  barri «Bufalà Comerç» que ens van regalar unes castanyes ben bones. Però no tot va acabar aquí, el «Centro Aragonés» ens va portar una xocolata desfeta amb melindros per a tots els nens i nenes que hi havia a la plaça. Les voluntàries de la biblioteca del barri van oferir tallers de manualitats i jocs per als infants.  Els tallers eren molt divertits i vam poder veure durant tota la tarda a nens i nenes amb barrets d’aranya o de ratpenats fets per ells mateixos.  I els jocs que havien fet les integrants del grup de dones de l’Associació de Veïns van tenir molt d’èxit!

088

095

069

065

Un altre cop ens van acompanyar el grup de ball del Casal de Gent Gran Antònia Boada, encapçalat per la Margarida, amb algunes cançons que van fer ballar a la gent més gran de la plaça i també ens van fer ballar el «Despacito», que aquest estiu ha estat tant de moda.

128

Per quart any consecutiu vam celebrar el «Concurs de carbasses disfressades» i durant tota la tarda el veïnat en va anar portant de molt originals.  Per al jurat va ser molt difícil prendre la decisió de quina seria la guanyadora d’enguany però tenien l’encàrrec d’escollir-ne una. Així ho van fer mentre visualitzaven tota la taula s’hi podien trobar temes com:  Hulk, Mr. Potato o pirates, entre d’altres. Però la guanyadora va ser la que anava de «Catrina».

170

171

I mentre tot això passava, just davant de l’AVV hi havia una carpa informativa de la plataforma Salvem Ca l’Andal, sobre la reivindicació de la masia de Ca l’Andal. La gent podia escriure els seus desitjos per a la masia i penjar-los a l’olivera.
061

20171104_174154

20171104_184622

Va ser una tarda molt divertida i agraïm de tot cor als veïns i veïnes que ens van acompanyar, i que després ens van ajudar a recollir quan començava a ploure.

També agraïm la col·laboració de Bufalà Comerç, el Centro Aragonés, el grup de ball en línia del Casal de Gent Gran Antònia Boada, a les voluntàries de la biblioteca (Rosa, Ester, Alba, Tatiana i Lidia), a les dones de l’AVV que van estar tota la tarda torrant les castanyes, a en Sigfrido que sempre ens ajuda amb la parrilla, a l’Avelino que ens ajuda amb la logística, i a en Tomàs que ens va ajudar amb l’equip de so.

105

081

La festa va ser tot un èxit i ara comencem a treballar amb el programa de Nadal.  Us hi esperem !!  i us convidem a participar en el grup que organitza activitats i  festes.  Treballem per un barri millor, un barri viu, un barri en condicions però per aconseguir tot això necessitem que us impliqueu i entre tots podrem arribar més lluny.

Si esteu interessats en col·laborar, adreceu-vos a    avvbufala@gmail.com

Podeu veure totes les imatges de la Castanyada a la secció d’imatges del nostre web.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.