El FEM Bufalà enceta nou curs

3EL FEM BUFALÀ ENCETA EL NOU CURS AMB UNA ASSEMBLEA OBERTA DIVENDRES 4 DE SETEMBRE A LES 19H AL LOCAL DE L’AVV.

El proper divendres 4 de setembre a les set de la tarda tindrà lloc a la seu de l’AVV de Bufalà una assemblea oberta per continuar el procés participatiu «Fem Bufalà».

L’assemblea tindrà dos objectius principals: traslladar a un calendari algunes de les accions proposades pel veïnat en l’assemblea anterior i organitzar el veïnat en grups de treball específics relacionats amb els punts de reivindicació que es van establir en la primera i segona jornades participatives del darrer març. Aquests grups organitzaran i duran a terme les accions que es traslladin al calendari, així com altres aspectes de recerca i suport que puguin sorgir. 

Els objectius d’apoderament i participació activa del veïnat que aquest procés plantejava com a pedra angular han estat assolits amb escreix a les jornades del març i a la darrera assemblea del juny. Agraïm a tot el veïnat i membres d’entitats que han fet de l’AVV el seu espai tots aquests mesos encetant el FEM Bufalà i configurant-lo amb les seves veus, perspectives i experiències. Voldríem, però, que aquest procés continuï en la mateixa dinàmica participativa. Totes i tots aspirem a tenir un barri sense manca d’equipaments de caire social, lúdic i cultural i on les deficiències del petit urbanisme i verd urbà no siguin un handicap per a la nostra mobilitat ni convivència. Volem un barri on es preservi el patrimoni cultural arquitectònic (referència a la masia de Ca l’Andal, usada al cartell, entre d’altres) que ens defineix històricament com a barri, amb millor comunicació entre barris veïns i sense barreres arquitectòniques i psicològiques. Així doncs, amb les aspiracions i objectius que tots i totes compartim, convidem, emplacem i convoquem tot el veïnat i entitats de Bufalà a la trobada del proper divendres. El Fem Bufalà és un projecte de llarg recorregut i termini que necessita de totes les mans possibles i implicades per arribar a bon port.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.