Nadal 2015 a Bufalà, vine a celebrar-lo!

L’AVV de Bufalà torna a organitzar activitats per Nadal i festes per segon any consecutiu. Els protagonistes seran els infants i les famílies, on aniran destinades la majoria d’activitats del programa de festes.

Hi haurà fira d’artesania, activitats solidàries, concert, nadales, conta contes, pel·lícula, manualitats i fanalets de reis!

T’ho perdràs?

[clear]

 

Diumenge  13/12/2015

FIRA D’ARTESANIA 

Lloc:  Plaça Antònia Boada

Hora:  10 a 18h

[clear]

Durant tot el diumenge la Plaça Antònia Boada s’omplirà d’artesans del barri.  No deixeu de visitar-la i aprofitar per fer regals de Nadal!


cartell maratóPer primer cop l’Associació de Veïns participarà a la Marató de TV3.  Només per 1€, que anirà totalment destinat a la Marató de TV3 «Diabetis i obesitat», podràs participar de les activitats que oferirà el gimnàs 7 de Fitness de 12 a 13.30h. Seran activitats per als adults i per a nens/es amb les divertides botes «Kangoo Jumps«.
Els nens i nenes faran «Kangoo discovery», jocs, i els adults faran «Kangoo power», aeròbic. Porteu mitjons llargs per fer les activitats!

Per part de l’Associació de Veïns oferirem a les famílies un got de llet amb melindros, gràcies a la donació d’aquests productes per part de Sorli Discount  i  Àrea de Guissona.

[clear]

Dijous  18/12/2015

Conta contes infantil de Nadal + photocall

Lloc:   Associació de Veïns de Bufalà

Hora:  18:30h

Conte:  «El tronc de Nadal»

Activitat gratuïta

 

Un altre cop ens visitarà la Mª Creu, la conta contes de la Biblioteca Can Casacuberta.  I ens tornarà a explicar un conte infantil de Nadal.  Per a nens de 3 a 6 anys aprox. També hi haurà un Photocall al local de l’Associació amb el qual aprofitarem per reivindicar la biblioteca que necessitem al barri. No hi podeu faltar!!!

[clear]

Dijous 18/12/2015

Concert Solidari de Nadal 

Lloc:  Parròquia Sant Francesc d’Assís

Hora:  20h

La entrada és lliure però us agrairíem que portéssiu aliments infantils per Càritas de Bufalà. Hi participen les corals Cor Tradicional i Capella de Música de l’Orfeó Badaloní, i el Cor Juvenil de l’institut Badalona VII.

[clear]

Dissabte  19/12/2015

Projecció pel·lícula infantil de Nadal

Arthur Christmas (Operación regalo)

Lloc:  Associació de Veïns de Bufalà

Hora:  18h

arthur-christmas-operacic3b3n-regalo-juegos

Vine a divertir-te i viure aventures amb aquesta pel·lícula nadalenca!

[clear]

Dimarts  22/12/2015

Taller de manualitat infantil

Lloc:  Associació de veïns de Bufalà

Hora: 17:30h

Activitat gratuïta.

Per a nens fins a 6 anys aprox.

Les mares del projecte «Petits Gegants» organitzen aquest taller obert als petits del barri. Han de venir acompanyats d’un adult perquè els ajudin en allò que calgui.

[clear]

Dimecres  23/12/2015

Vine a cantar Nadales!!!

Lloc:  Residència Parc Serentill

Hora: 18h

nadales

Els avis de la Residència Parc Serentill ens deleitaran amb un recital de nadales i nosaltres els hi acompanyarem. Ens ho passarem molt bé!!! Cantarem nadales de sempre!

[clear]

Dilluns  04/01/2016  

Taller infantil  de Fanalets de reis

Lloc:  Associació de veïns de Bufalà

Hora:  17:30 h

Activitat gratuïta.

Les mares del projecte «Petits Gegants» organitzen aquest taller obert als petits del barri. Han de venir acompanyats d’un adult perquè els ajudin en allò que calgui. Vindràs a fer el teu fanalet per als Reis d’Orient?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.