ERROR 404

#BufalaNotFound

La línia de text relacionada amb el codi 404 és «No trobat».

Una pàgina d’error 404 indica que el navegador web és capaç de comunicar-se amb el servidor però que aquest o no pot trobar el document sol·licitat o no pot accedir a aquesta petició i no vol donar més informació.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà hem volgut utilitzar aquest símbol com a metàfora per a denunciar els problemes que afecten el nostre barri i sobre els quals l’Ajuntament de Badalona, tot i tenir-ne coneixement, no ens ha donat cap resposta.

Bufalà fa anys que suporta amb paciència que les intervencions i els pressupostos passin, fonamentalment, de llarg, i ho suporta amb la paciència el veïnat que s’estima aquesta ciutat. Sabem que són molts i profunds els problemes que afecten la resta de barris i als seus veïns i veïnes, i que en molts casos són prioritaris per a la cohesió social, però en altres casos veiem com es malgasta sense sentit i la millora del nostre entorn passa a segon pla.

Bufalà és un barri gran, poblat i amb una gran quantitat de joventut, motiu pel qual és un node de centres educatius, però també sosté una gran població envellida. Necessitem urgentment intervencions que evitin la degradació de les zones urbanitzades i ajudin la gent gran a mantenir la seva qualitat de vida i independència. Voreres, carrers i parcs es degraden sense remissió ni reformes importants, per descomptat, no es realitzen remodelacions que facilitin el trànsit i la funcionalitat dels nostres carrers. Necessitem espais socioculturals que donin suport a la nostra comunitat educativa i que promoguin la creativitat i l’autogestió juvenil, i la masia de Ca l’Andal s’ha de convertir en un equipament sociocultural, no només de barri, sinó de ciutat!

Bufalà és una barriada oberta a la serralada de Marina, que gaudim àmpliament, i volem que la natura no es quedi a l’autopista. Defensem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font com a connector biològic i enllaç amb el barri de la Morera. Reivindiquem un model de jardineria que connecti amb l’entorn mediambiental, diversa, abundant, amb prominència de flora autòctona, i que no abandonin durant anys alcorques o escocell buits d’arbrat mort.

Bufalà és un barri de gent treballadora orgullosa del seu barri i ens comprometem amb un model de ciutat igualitària, justa i que tingui cura de les persones. No hi ha qualitat de vida ni urbanisme amable mentre el nostre veïnat pateixi els cops de la pobresa, l’atur o la carestia creixent dels subministraments bàsics i la manca d’accés al dret a un habitatge.

Per tot això hem volgut sintetitzar en 10 punts representatius les nostres reivindicacions dirigides a l’Ajuntament de Badalona. Governi qui governi, dependrà de la nostra capacitat d’associació i d’actuar col·lectivament que el nostre entorn millori. Vine i ajuda’ns!

 1. Voreres i carrers condicionats i adaptats.
 2. Rehabilitació de Ca l’Andal per a ús sociocultural.
 3. Remodelació del Parc Torrent i Lladó d’acord amb un disseny d’usos conjunt als dels la plaça Antònia Boada
 4. No al tanatori privat al turó de l’Enric!
 5. Polítiques municipals d’accés a l’habitatge per al nostre jovent i protecció d’inquilins!
 6. Reposició de l’arbrat.
 7. Remodelació i pacificació del carrer Dr. Robert.
 8. Augment de la neteja dels carrers i promoció de campanyes de conscienciació ciutadana sobre sostenibilitat i recollida de caques a través de les escoles.
 9. Manteniment de parcs i adaptació dels espais d’esbarjo per a diferents franges d’edat.
 10. Defensa municipal de l’ocupació, les pensions i la lluita contra la carestia de subministraments bàsics.

Tu també pots ajudar!

 • Descarrega’t l’adhesiu aquí i enganxa’l allà on creguis convenient (desperfectes, carrers o mobiliari en mal estat, brutícia…).
 • Comparteix a les teves xarxes socials una fotografia i acompanya-la del hashtag #BufalàNotFound.
 • Si vols, pots unir-te a l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà i ajudar-nos a lluitar per un barri digne.

Si ens unim, tindrem més força !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.