Fem barri, fem Bufalà: jornades participatives

cartell jornadesAmb les eleccions municipals a prop i amb perspectiva cap al futur del barri, l’Associació de Veïns de Bufalà ha volgut organitzat unes Jornades Participatives per tal de potenciar el poder de decisió del veïnat i barris badalonins. Ara més que mai, hem de saber què volem i com ho volem fer. Per això, s’han planificat un seguit de reunions i trobades per saber què volen els veïns i veïnes, quines són les necessitats del barri i quines millores són les més prioritàries.

Dimecres 18 de març es farà una anàlisi en profunditat del barri a les 18h. Es durà a terme mitjançant una passejada pel barri.  A les 20h s’arribarà a la part final del trajecte.

El proper dimecres, és a dir dia 25, s’exposaran les reflexions i propostes de l’anàlisi anterior. A més, es dividiran aquelles persones que hi vulguin participar en els següents grups de treball:

A) El primer grup s’encarregarà de l’accessibilitat i la mobilitat. Això comporta el transport públic i totes les connexions amb els altres barris.

B) El segon grup s’especialitzarà en les necessitats urbanístiques com l’OMD, una biblioteca, el Parc Urbà, l’Espai Gossos o Zones de joc.

C)  El tercer grup es dedicarà als espais potencial del barri, com poden ser els horts urbans o els solars buits.

I per últim, dissabte 11 d’abril:

a les 10h es farà una presentació al barri de les propostes finals.

a les 12h es farà un vermut popular 

Per a qualsevol dubte relacionat amb les jornades i/o per confirmar-hi l’assistència, envia un correu a: fembufala@gmail.com Pots confirmar l’assistència, també, adreçant-se a l’AVV els dimarts i els divendres de 18h a 20h.

A més, aquest dissabte 7 de març tindrem una paradeta al C/Independència en el marc «Botigues al carrer«. Vine’ns a veure i demana’ns informació sobre les jornades!

pamflet fem bufalà

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.