Fem pinya contra la crisi!

Des de l’Associació de veïns de Bufalà es va convidar al veïnat el passat dissabte 11 de febrer a una xerrada informativa a càrrec de la PAC (Plataforma d’Afectats per la Crisi).

Tot i la poca assistència que hi va haver, tot s’ha de dir que va ser molt interessant. Els tres integrants de la Plataforma que ens van visitar van explicar-nos què és el que fan des de la Plataforma i en què consisteix la seva tasca.

Es van poder fer consultes a nivell personal i simplement per interès sobre la temàtica. Ens van informar sobre les clàusules hipotecàries abusives que apliquen els bancs i de la importància que té el que el poble faci pinya. El poder el té el poble i som qui podrem fer canviar les coses però per això ens hem de moure i lluitar conjuntament.

S’han ofert per si volem oferir al veïnat un servei més personalitzat al nostre local. Encara s’ha d’acabar d’organitzar, però estan disposats a venir quinzenalment o mensualment i atendre a aquells veïns i veïnes que tinguin qualsevol dubte sobre habitatge i subministraments.

Es van remoure moltes coses en aquella xerrada. Va ser molt constructiva i agraïm a la PAC la seva visita. Us anirem informant dels esdeveniments, i de l’assessoria que volem organitzar a l’Associació, però si necessites informació o cap consulta, escriu-nos a: avvbufala@gmail.com 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.