I s’obre el teló…

Després de mesos preparant l’esperada visita de les escoles Bufalà i Can Barriga a la nostra biblioteca, aquest dimecres 18 d’abril i, fent-la coincidir amb la setmana de la Diada de Sant Jordi, vam poder gaudir de la seva companyia.

La Núria, la directora de l’escola Can Barriga, va preparar una llegenda de Sant Jordi ben especial on els protagonistes van ser els mateixos nens i nenes de les escoles. La Núria li va donar una volta al conte i va ser molt divertit i integrador. Havia teixit un drac per on els nens i nenes anaven passant quan el drac se’ls menjava. Al final amb un Sant Jordi mediador, el drac va decidir tornar-los tots sans al poble.

Un cop acabat el conte l’Anna i la Yolanda, les voluntàries de la biblioteca Maria Aurèlia Capmany, van explicar el  funcionament de la biblioteca i els diferents serveis que ofereix al veïnat. I van acabar fent un punt de llibre que van intercanviar un cop decorat.

Va ser un matí carregat d’emocions i amb ganes de repetir l’experiència.


Agraïm l’esforç de les dues escoles per visitar-nos i compartir el matí amb nosaltres.  I convidem a la resta d’escoles perquè es posin en contacte amb nosaltres si estan interessades en visitar-nos a: bibliotecacapmanybufala@gmail.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.