Jornada de (Re)coneixements Veïnals: AVV Bufalà finalista

La Confederació de Federacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC) ha seleccionat a la nostra associació de veïns com a finalista en la Jornada que han organitzat pel proper dia 22 de gener, Jornada de (Re)coneixements Veïnals . Aquest acte s’organitza per donar visibilitat a bones pràctiques de lluites i projectes d’intervenció social. Per fer-ho, han escollit a vint associacions de veïns i han obert una votació popular perquè la gent pugui escollir dues iniciatives (una de lluita veïnal i una de projecte d’intervenció social) de les vint seleccionades.

L’Avv de Bufalà ha estat seleccionada entre aquestes vint en la categoria ‘Projecte d’intervenció social’ per la forma amb que la nostra AVV va començar a caminar farà un parell d’anys i com  de mica en mica hem anat configurant la forma actual de funcionar.

De quin projecte estem parlant? El projecte que està aconseguint enfortir la xarxa veïnal al nostre barri i ens fa arribar als objectius necessaris per millorar-lo: la creació de grups de dinamitzadors socials. Aquests grups tenen l’objectiu d’implicar els veïns en el barri, en els temes que els hi afecten. En resum, de crear una xarxa de voluntaris i voluntàries que vagi estenent-se i que cadascun/a – des de les seves habilitats i temps disponible -vagin teixint aquesta xarxa que permetrà treballar junts en el marc de l’Associació de Veïns per aconseguir els nostres reclams.

Podeu trobar una breu descripció del projecte aquí:

http://www.confavc.cat/images/stories/confavc/noticies/reconeixements/fitxa%20AV%20Bufal%C3%A0%20(CF).pdf

i a la web oficial de la CONFAVC:

http://www.confavc.cat/index.php/component/content/category/21-reconeixements-veinals

Si creieu en el nostre projecte, podeu votar-nos en el següent formulari: http://goo.gl/forms/TFYBrRUdAI Només apareixem en la segona part de la votació, la que està dedicada als projectes d’intervenció social.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.