La biblioteca Maria Aurèlia Capmany busca voluntariat!

Fa poc més d’un any que funciona la biblioteca «autogestionada» que tenim al barri, la biblioteca Maria Aurèlia Capmany, ubicada al local de l’Associació de Veïns de Bufalà.  

El projecte es va poder dur a terme gràcies a la implicació de molts veïns i veïnes. Alguns ens van portar llibres, d’altres ens van oferir prestatgeries, uns d’altres van estar un temps catalogant llibres i introduint les dades en una base de dades que ens va fer un altre veí.  

 

 

 

 

La nostra biblioteca de barri funciona gràcies a moltes mans de voluntaris i voluntàries que ens ajuden en diferents tasques:  servei de préstec, ordre i manteniment de llibres, tallers infantils, a banda de l’atenció als veïns i veïnes que fan ús d’aquest espai i als socis que dia a dia ens visiten. Estem molt agraïts a tots aquells que confien en nosaltres, que s’apropen a gaudir d’un espai d’estudi, d’un lloc on poder fer feines d’escola en grup i de tots aquells voluntaris que han passat pel nostre equip i que han estat essencials per dur a terme aquest meravellós projecte.

 

Ara més que mai, necessitem ajuda. Estem convocant voluntaris que vulguin formar part del nostre equip. Tan sols amb una horeta a la setmana podríem continuar oferint al barri aquest servei.  Necessitem més mans i noves idees per no perdre tot allò pel que hem estat lluitant.

Si esteu interessats, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic: bibliotecacapmanybufala@gmail.com

Aprofitem per presentar-vos el nou espai de contes de la biblioteca, «La màgia dels contes».  

Un cop al mes la Sònia García, mestra de l’escola Bufalà, ens endinsarà en el món dels contes. I aquest mes, coincidint amb el dia de la Pau…

Titol:  «WANGARI I ELS ARBRES DE LA PAU»  + activitat dirigida

Dia:  Dimarts 30 de gener

Hora:  17:30 h

Lloc:  Associació de Veïns de Bufalà

         Plaça Maria Aurèlia Capmany, 6-9

Us hi esperem!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.