La Castanyada 2014

10659161_561659673933577_5004626289813082665_n

Uns anys després, Bufalà torna a celebrar la Castanyada.

La festa ha tingut lloc a la plaça Maria Aurèlia Capmany, tot just davant de l’AVV. Hem repartit castanyes i moscatell de forma gratuïta i,  val a dir, que ha estat un èxit: no ens ha sobrat absolutament res! El programa de la festa oferia la representació d’una obra de teatre sobre la Castanyada, un concurs de carabasses disfressades,  carreres de cargols i música. 

La tarda començava amb la preparació de les castanyes, fetes pels membres de l’AVV, i el moscatell. Veïns i col·laboradors de l’Associació han ajudat a preparar-ho tot. Després, els nens i nenes del grup de teatre de l’Avv han representat una petita obra sobre la Castanyada dins l’edifici. L’Associació es va omplir per gaudir de la funció.

Mentrestant, a fora estava tot a punt per menjar castanyes, beure moscatell i celebrar el concurs de carabasses. Els participants del concurs han fet una feina excel·lent. Hi havia una carabassa disfressada de castanyera, un vampir amb barret de bruixa, el monstre del dr. Frankenstein, un vampir disfressat de castanyera, un dimoni i una bruixa. La guanyadora va ser la carabassa disfressada de bruixa amb motiu reivindicatiu: una xapa de SOS en contra de les retallades a les escoles d’educació pública. 

També, per als veïns més místics, hi havia lectura de cartes i tarot gratis.  Una veïna del barri, que s’hi dedica, es va oferir a fer-ho desinteressadament.

Volem agrair a tots els veïns i veïnes que han vingut a participar de la Castanyada, al grup de teatre per la gran tasca d’avui, a l’equip de fotografia, a la tarotista i als voluntaris. Per suposat, també a l’Associació de comerciants del barri de Bufalà, que gràcies a la seva aportació econòmica ha fet possible part de la celebració, i a l’Ajuntament de Badalona per proporcionar-nos les castanyes. 

A continuació us deixem algunes de les fotografies realitzades pel grup de fotografia de l’AVV de Bufalà: »Los Isofocos»:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.