La Castanyada, passada per aigua, no ens va aturar!

Dissabte 27 d’octubre, tot i la predicció de pluges, vam decidir continuar amb la programació de la festa de la Castanyada al barri.

 

 

 

Al matí la plataforma de Salvem Ca l’Andal havia organitzat partides de rol ambientades en la masia Ca l’Andal. La partida per a adults era en un context futurista distòpic, amb tocs satírics, on la masia era l’únic vestigi de patrimoni que quedava a Badalona. La partida destinada als més joves va estar ambientada a l’època franquista, amb tocs quàntics i fantàstics, on els jugadors havien de trobar una habitació amagada amb llibres de l’època de la Guerra Civil. Els jugadors i les jugadores les van gaudir moltíssim!

 

 

 

 

 

La festa gran va ser a la tarda i mentre els companys (Sigfrido, Toni i Eneko) torraven les castanyes a la plaça sota una carpa que els protegia de la pluja, al local de l’Associació de Veïns ja estava tot a punt per rebre a les famílies que volguessin passar la tarda amb nosaltres.

Les voluntàries de la biblioteca Maria Aurèlia Capmany havien preparat una gran varietat d’activitats per tal que els nens i nenes s’ho passessin d’allò més bé.

A les 5 van començar dues partides més de rol, una per a petits, de vampirs també a Ca l’Andal i a l’època contemporània, i l’altre per adults, de dimonis també a Ca l’Andal, a l’Edat Mitjana. Van ser tot un èxit!! 

I va ser llavors quan van entrar per la porta un parell de famílies que no eren del barri. Venien expressament des deel barri de Canyadó. És de gran satisfacció que vinguin d’altres barris a les nostres activitats. 

I a la sala gran els nens podien fer punts de llibre, collarets de castanyes, imants de fantasmes o ratpenats, fer-se unes caretes…

 

Al voltant de les 6 la nostra conta contes, la Sònia, va explicar el conte de la Castanyera Felipa i els nens van gaudir molt.

Un cop va acabar els nens van gaudir de xocolata calenta que ens va oferir el Centro Aragonés.


Uns 50 nens ens van acompanyar durant tota la Castanyada. Gran èxit de participació!! Un any més vam poder tenir castanyes, gràcies a Bufalà Comerç. I ben bones que eren!!

Volem agrair a tots els veïns i veïnes que ens van acompanyar,  que tot i el mal temps es van apropar al local i van passar la tarda amb nosaltres. També a Bufalà Comerç l’esforç per un cop més donar-nos suport i a la Nuria i l’Iván del Centro Aragonés que sempre que poden ens fan costat, i ens van portar una xocolata que estava per llepar-se els dits.

I ara a començar a encarar el Nadal, que es va apropant a poc a poc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.