La Jugatecambiental arriba al torrent de la Font!

Estem d’enhorabona, el darrer diumenge al matí es va inaugurar la Jugatecambiental al Parc Metropolità del torrent de la Font i el turó de l’Enric.

I malgrat l’amenaça de pluja i que a la ciutat hi havia més propostes, alguns veïns i veïnes de Morera i Bufalà ens hem apropat al torrent de la Font, prop de la bòbila, per a estrenar-la.

 

 

 

S’inicia amb un cicle de tardor i una varietat de propostes per al públic familiar per donar a conèixer el valor mediambiental d’aquest espai. 

La Jugatecambiental del Parc del torrent de la Font i del turó de l’Enric és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Associació de Lleure Gripau Blau i l’Associació Juvenil Demasiats que obrirà tots els diumenges, fins el 25 de novembre, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposen activitats lúdiques no guiades que permetran la interacció familiar. També hi haurà dies en què s’oferiran activitats dirigides de temàtica mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font. Tanmateix, en aquesta línia, hi haurà activitats del programa «Compartim un futur» portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. No caldrà fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se al mòdul de la Jugatecambiental per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.  

 

Així que us animem a participar-hi i gaudir d’aquestes propostes en família. Entre tots aconseguirem que arribin més coses als barris!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.