«La màgia dels contes» es consolida

Ja portem des de gener amb l’activitat dels conta contes, i els veïns i veïnes del nostre barri no deixen de venir a l’Associació de Veïns a compartir amb nosaltres la tarda dels 3r dimarts de mes, on la Sònia s’encarrega d’explicar els contes que ens prepara amb molta cura. 

 

 

Aquest cop hem treballat temes com el fet de compartir i fer equip. Després del conte vam sortir a la plaça de les Oliveres (la plaça Maria Aurèlia Capmany) on els havíem preparat un joc de pistes i havien de trobar uns ous amagats.  Tenim uns infants molt espavilats i de seguida els van trobar tots.

Aprofitant que és temps de Pasqua, la Sònia va decidir explicar el conte «L’ou de Pasqua» i, en acabat, van fer una manualitat on cadascú podia fer el seu ou personalitzat i endur-se’l a casa.

Un cop més agraïm als nens i nens que ens han acompanyat, als seus pares i mares per portar-los, i a la Sònia per regalar-nos aquestes estones tant dolces. Bona Pasqua!!!

Ah… i diumenge 22 d’abril durant tot el matí, davant del Parc de Can Barriga, celebrarem la Diada de Sant Jordi.  Podreu trobar tallers de manualitats, taller de graffiti, tasta contes, vermut poètic….
No us ho perdeu.  Aviat trobareu tota la informació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.