Qui són?

 

CAN BARRIGA 20140921_040537

 

Són un grup de veïns del barri englobats al voltant de la reclamació de millora del Pipican del Parc de Can de Barriga. Després d’un any de reivindicació individual, instàncies i recull de signatures, van constituir-se oficialment el 18 de setembre de 2014 per tal de formar un grup d’organització i lluita per aconseguir adequar i millorar el Pipican.

Entre d’altres aspectes, van elaborar una petició Change per recollir signatures de manera virtual i fer visible, així com fer-ne difusió, allò que reclamen. La petició, que ja ha superat les 500 signatures, encara és oberta per tots els que vulguin signar. Allà s’hi especifiquen reivindicacions concretes com, la neteja i desinfecció regular del Pipican, substitució de la tanca perimetral, ampliació i il·luminació del recinte, etc.

La creació d’aquesta comissió va ser influenciada i recolzada per la d’altres Pipicans de la ciutat, que també pateixen les mateixes problemàtiques. Es sumen a la lluita de la resta de Pipicans de Badalona i, actualment, estan negociant les condicions de millora amb l’Ajuntament. En els propers mesos, és previst que les seves reivindicacions agafin forma.

Si ets de Bufalà i usuari d’aquest pipican o de cap altre pipican del barri, posa’t en contacte amb ells per estendre la nostra lluita per un barri millor.

També pots visitar la seva pàgina de Facebook i el seu compte de Twitter

11188331_938290289555437_8179355151837694311_nActualment, gràcies als usuaris de l’àrea, amb el suport del veïnat i l’AVV de Bufalà, l’àrea de gossos de Can Barriga gaudeix d’un espai nou, més ample i remodelat.

Els comptes de facebook i twitter no han deixat d’existir, sinó que s’usen de manera festiva, social i comunitària.