[NdP] Dos barris units pel reclam de l’ascensor del pont C/ St. Felip i d’en Rosés

Les associacions de veïns i veïnes de Bufalà i Dalt la Vila exigim la reparació de l’ascensor del pont del c/ Sant Felip i d’en Rosés!

 

Ja fa massa mesos que l’ascensor que connecta els barris de Dalt la Vila i Bufalà es troba espatllat, cosa que dificulta el pas als nostres veïns i veïnes amb més problemes de mobilitat, amb carros (a prop hi ha el banc d’aliments de Badalona), pares i mares amb nens petits i cotxets i, sobretot, persones grans amb discapacitat física, un problema que ja arrosseguem de l’anterior equip de govern i que ja hem traslladat a l’actual regidor de districte, però no n’hem rebut cap resposta satisfactòria.

 

Hem tingut molta paciència, però considerem que davant de qualsevol desperfecte que impossibiliti el normal funcionament d’una via cal actuar d’urgència per solucionar el problema en hores i, en aquest cas, durant mesos hem hagut de suportar deixadesa respecte als vianants.

 

Com a associacions de veïns i veïnes, la nostra tasca principal és contribuir a una ciutat igualitària que per sobre de tot protegeixi i faciliti la vida a les persones que més dificultats tenen. Tots els nostres barris i tot el nostre veïnat requereixen un tracte digne i adequat, per aquest motiu instem l’Ajuntament de Badalona a solucionar ràpidament aquest problema i, en la mesura del possible, a implementar les mesures necessàries perquè no torni a passar. Us anunciem que, en cas contrari, organitzarem mobilitzacions al respecte.

 

        

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.