Novetats a Bufalà

Amb aquest escrit us volem informar de les novetats, per part de l’administració, en relació a les inversions per al nostre barri.

Al ple del passat dimarts 28 de juny es va aprovar el Pla Recupera, el qual contemplava les inversions que es faran properament a la ciutat. Entre d’elles algunes són per a Bufalà, com per exemple:

INSTAL·LACIÓ D’UN NOU SEMÀFOR a l’Av. Martí Pujol amb Baldomer Galofré

Després dels darrers accidents a Martí Pujol, vam tenir reunió amb l’Ajuntament i vam arribar a aquest acord, per tal de regular la velocitat dels vehicles.

ADEQUACIÓ DE L’ENTORN DE LA MASIA CA L’ANDAL

En aquesta primera fase, l’Ajuntament s’ha compromès, i ha estat aprovat al ple municipal, l’adequació de tot l’entorn de la masia. També faran més ampla la vorera que toca a Martí Pujol, per millorar l’accés de les persones. Aquest és el primer pas per veure la masia rehabilitada, tal com la volem!

INSTAL·LACIÓ D’UN PAS DE VIANANTS A DR. ROBERT

A l’altura del número 63 de Dr. Robert, s’instal·larà un pas de vianants. També s’havia estat demanant una solució per aquest tram d’aquest carrer a la reunió mencionada anteriorment i via diverses instàncies, ja que els cotxes circulen a una velocitat superior a la reglamentària.

REPARACIÓ ESCALES PARC DE CAN BARRIGA

Reparació escales Plaça Can Barriga (10) (1)

Aquesta darrera setmana, ens van informar des de Districte que ja s’estaven reparant les escales del parc de Can Barriga. Ja feia molt de temps que s’estava reclamant aquesta substitució pel seu estat defectuós.

PLA IL·LUMINA

L’objectiu és recuperar les pèrdues que s’han produït, tant per la brutícia, com per la pèrdua de rendiment degut a l’antiguitat de les làmpades. Aquest treballs no s’han realitzat des del 2011, fet que ha provocat que, amb el mateix consum d’energia, el rendiment de la lluminària es redueixi fins a un 40%. Amb aquesta actuació es podrà recuperar gairebé tot el rendiment perdut. Es recupera la divisió de la ciutat en tres sectors (el barri de Bufalà està entre els sectors 2 i 1), com preveia el plec tècnic de l’any 2007, i té una durada prevista de tres anys. Aviat tindrem un llistat dels carrers concrets.

Quan tinguem més detalls de la resta d’inversions, us n’informarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.