[Manifest] Prou accidents a Bufalà!

avvbufalavermell

[space_20]

 

El darrer dimarts 29 de novembre de 2016 una nena va ser atropellada al nostre barri quan creuava pel pas de vianants del carrer Molí de la Torre, al tram amb Avinguda Bufalà.

Ens solidaritzem amb l’afectada i la seva família, i esperem que es recuperi aviat. Volem mostrar el nostre màxim rebuig a l’accident. Aquest es produeix en un context en el qual les veïnes i els veïns de Bufalà demanem a l’Ajuntament de Badalona el control de la velocitat en diferents trams, entre els quals hi són el carrer Molí de la Torre, l’Avinguda Martí Pujol -on des de l’estiu reclamem un semàfor al tram amb Baldomer Galofré- i el carrer Doctor Robert.

El veïnat de Bufalà pateix accidents (xocs, atropellaments) i ensurts per aquestes avingudes de manera freqüent.

És per això, que després d’avisar en infinitat d’ocasions al govern actual i anteriors, que se’ns ha acabat la paciència. Exigim la pacificació dels nostres carrers perquè el barri de Bufalà sigui, en la seva totalitat, un espai segur per a tots els veïns i veïnes, per als nostres fills/es i gent gran.

És per això que us convoquem dimarts 13 de desembre a les 17 hores a l’Associació de Veïns de Bufalà per a desplaçar-nos tots junts a alguns dels punts negres del nostre barri fent entre tots i totes una acció reivindicativa in situ.

Atentament,

Associació de Veïns de Bufalà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.