Reunió entre el regidor d’Espais Públics i l’AVV de Bufalà

  reunioAquesta tarda ha tingut lloc a l’AVV de Bufalà una reunió entre el regidor d’Espais Públics, Javier López, la coordinadora del Districte 3, Clara Solà, la coordinadora d’Espais Públics, Mercedes Estebanez i els membres de la Junta de l’entitat. Aquesta reunió va ser concertada amb l’objectiu d’aclarir els fets ocorreguts arran els polèmics comentaris del regidor a inicis de desembre via Twitter, dels quals es va esdevenir un comunicat de rebuig de la pròpia entitat.

[clear]

reunion 2La reunió s’ha iniciat amb les disculpes del regidor i, segons ell, la voluntat de treballar de manera conjunta en favor del barri. Després, membres de l’entitat han volgut explicar, de manera pedagògica, què és l’AVV de Bufalà, com s’organitza i es configura dins del barri de Bufalà. Així, han incidit en l’apartidisme, el voluntariat i la pluralitat ideològica com a trets característics que els defineixen, essent així un espai de trobada i de relacions entre el veïnat que té com a objectiu bastir del barri de Bufalà d’una xarxa veïnal que empoderi les entitats i el veïnat. També han parlat de les seves estructures organitzatives i projectes que desenvolupen i on hi participen juntament amb altres entitats i veïnat.

En una segona part, la reunió ha procedit per parlar de l’àmbit d’Espais Públics i l’elaboració d’instàncies, per part de l’entitat, i com es gestionen des de la regidoria. Els membres de l’entitat han expressat gratitud en aquelles instàncies que han solucionat els problemes exposats pel veïnat però també la preocupació d’aquelles que no han estat respostes, per ineficiència dels tràmits corresponents en la seva majoria, o no han arribat a solucionar-se. Tanmateix, s’han tractat aspectes recollits en aquestes instàncies no resoltes, com l’excés de velocitat al Carrer Doctor Robert amb Sardana, entre d’altres, i altres problemes al barri de Bufalà i àrees d’influència,  com el mal estat de voreres, parcs i aspectes de mobilitat.

Agraïm la presència del regidor i coordinadores, les disculpes professades i esperem mantenir ponts de diàleg en properes circumstàncies i trobades futures. Tot seguit, adjuntem els organigrames exposats, els quals expliquen la filosofia de l’AVV i l’estructura organitzativa.

[columns] [span4]
4
Trets definitoris. Qui som i què fem?

 

 

 

 

 

 

[/span4][span4]
2
Organització (voluntariat) de l’AVV de Bufalà. Projectes transversals (prevenció, actuació i inclusió).
[/span4][span4]
3
Altres àmbits en els quals treballa i participa l’AVV de Bufalà
[/span4][/columns]

 

 

1 Comentario

  1. Esta reunion para que ??

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.