Sembra un llibre per Ca l’Andal, per Bufalà!

El proper 21 de setembre es realitzarà la propera Sembra Mundial de Llibres a tot el món.

L’AVV de Bufalà,  aquest any i per primer cop, s’adhereix a aquesta sembra i proposa la dedicatòria «Sembrem llibres i alliberarem Ca l’Andal.» Agafa un llibre, posa aquesta dedicatòria i «sembra» el llibre!

Com funciona?

sembra2016

La idea d’aquesta sembra és que cada persona ha d’agafar un llibre que vulgui compartir amb algú i deixar-ho en algun lloc públic com ara al mercat, a la farmàcia, a la plaça del barri, al cinema, al centre comercial… Així de senzill!

Aquest llibre serà agafat per una altra persona que el podrà llegir i tornar a «alliberar», és a dir, deixar en un altre espai públic a la següent sembra que es realitzi.

La peculiaritat de la sembra és que en aquest llibre hem d’anotar:

  1. Que forma part del «club dels llibres perduts».
  2. El dia i el lloc on es va perdre (el lloc públic on el deixo). Així, cada vegada que viatgi es podrà anar veient per quins llocs hi ha anat passant.
  3. Que el llibre serà de la persona que ho trobi i un cop l’acabi de llegir, haurà de ser de nou alliberat perquè una altra persona ho descobreixi i ho llegeixi.
  4. La dedicatòria per la masia de Ca l’Andal perquè sigui la biblioteca pública i centre cívic que tots volem a Bufalà: «Sembrem llibres i alliberarem Ca l’Andal.»

Actualment al nostre barri, a Bufalà, estem treballant perquè Ca l’Andal sigui un espai nou on la cultura hi tingui cabuda. Per tant, ens és molt engrescador proposar-vos i engrescar-vos a participar d’aquesta experiència senzilla i que pot ser un intercanvi de cultura per cadascú de nosaltres d’una manera tan senzilla com compartir un llibre en algun punt del barri o ciutat.

Us animem a participar-hi i fer participar a d’altres persones!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.