Un Nadal d’èxit a Bufalà

Per primer cop, aquest any 2014, s’ha dut a terme un programa d’activitats de Nadal al barri de Bufalà durant els dies 18, 19, 21, 27  i 30 de desembre.  Des de l’Associació de Veïns de Bufalà es van oferir unes propostes familiars on tothom hi tingués cabuda.

El 18 de desembre es va començar el programa amb un taller de manualitats dinàmic i divertit, on tots els nens van sortir del local de l’Associació amb uns ninots cantaires; elaborats amb material reciclat.

El 19 de desembre van haver-hi dues activitats: un conte i un photocall. El conte, interactiu i titulat ‘Un nadal molt blanc’, el va explicar la Mari Creu de la biblioteca Can Casacuberta.  Després del conte va tenir lloc un photocall.  

El programa va continuar el dia 21 amb un concert de Nadal acollit per la parròquia del barri, St. Francesc d’Assis i Mossen Ignasi. El concert va estar protagonitzat per dues veïnes del barri: la Cristina Alonso i la Ludi Guerrero, les quals van fer de teloneres del Grup 2×4 de cant a capela.  El públic es va quedar bocabadat amb el recital del grup. També va haver-hi un petit recital de poesia solidària.

El dia 27, pels amants del setè art, es va organitzar una tarda de cine amb la projecció de la pel·lícula infantil “Polar Express”. Va ser molt ben rebuda pels petits del barri. La tarda va finalitzar amb un petit karaoke, on van mostrar la seva part més artística.

El programa es va tancar el dia 30 amb un taller de fanalets de Reis. Aquest cop la protagonista era l’ampolla d’aigua.  Es va demanar la col·laboració de les famílies perquè ens duguessin ampolles i l’Associació de Veïns es va encarregar de proporcionar la resta de materials. A continuació, va explicar-se el conte “El fanalet d’en Tasi”. En acabar, van apagar-se els llums i es van encendre els fanalets. El local, ple de gom a gom, va veure la màgia dels llums de Reis. Tots els infants van sortir amb el seu fanalet, que els havia de servir per la Nit de Reis per guiar-los a casa seva i deixar-los regals.

Des de l’Associació de Veïns, dir-vos que estem molt contents per la participació dels veïns. Us agraïm que us acosteu a l’Associació i vulgueu formar part de les activitats que proposem.  Amb èxits com aquest, donem vida al barri; doneu vida al barri.

Si voleu veure totes les fotos de les activitats de Nadal, aneu a la secció d’imatges, que ha estat renovada recentment. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.