Uns super herois ben reals!

El darrer dimarts 15 de maig ens va visitar la Fundació El Milà de Barcelona amb uns super herois ben especials. Durant més d’una hora vam poder gaudir de les seves propostes.

 

Els catorze nens i nenes que van participar a l’activitat van aprendre que sí existeixen els super herois però que no són els que surten a la tele. Ens van parlar d’una super heroïna que va pels barris recollint caques de gossos, un altre que estima la natura i lluita per mantenir-la viva, una altra que organitza festes al barri o una altra que recicla i que torna donar vida a allò que potser llençaríem. En definitiva, que al barri comptem amb molts super herois que no volen però que tenen molta força i empenta per fer un barri millor i més sostenible.

De sobte va aparèixer un capgròs al local que era el super heroi «Sígueme Flautas». Va ser el moment moment més màgic de la tarda! 

 

Després ens van explicar diversos contes de diferents super herois. Els nens i nenes estaven molt inspirats i hem rigut una estona amb les seves idees. 

Volem agrair a la Fundació el Milà la seva aportació a la nostra biblioteca i també a l’Andrea, una jove de secundària que sempre que cal ens ajuda! Ahir va donar un cop de mà a les monitores! Tots i totes hem après molt i esperem que elles també hagin gaudit de nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.